چرا استارتآپ شما باید سراغ تبلیغات در گوگل برود؟
این روزها یک دغدغه مهم هر استارتآپی، تبلیغات و بازاریابی دیجیتال است. اگر کسی کسبوکارتان را نشناسد، شما محکوم به شکست خواهید بود! در همین راستا هم باید بگوییم که یک جای عالی برای اینکه بتوان بیشترین میزان مخاطب را به سمت یک کسبوکار نوپا هدایت کرد، صفحه جستوجو گوگل است. تا اینجا احتمالا با خود میگویید پس بهتر است سراغ سئو برویم اما دست نگه دارید! چیزی که کسبوکار و استارتآپ شما به آن نیاز دارد، تبلیغات گوگل ادز یا همان گوگل ادوردز سابق است.
با تبلیغات گوگل ادز میتوانید به سرعت به صفحه اول جستوجوی گوگل راه پیدا کنید. حتی میتوانید جامعه مخاطبین خود را مشخص و محدود کنید تا فقط به کسانی که فکر میکنید مشتری بعدیتان خواهد بود، تبلیغتان را نمایش دهید. اگر هنوز هم به دلایل بیشتر و البته دقیقتری نیاز دارید تا سراغ گوگل ادز بروید، در ادامه با ما همراه باشید.
۱- افزایش ROI
این روزها بسیاری از کسب و کارهای آنلاین، قسمت عمده بودجه بازاریابی را به تبلیغات در گوگل اختصاص میدهند. به این علت که این کار، منجر به افزایش نرخ بازگشت یا همان ROI نسبت به دیگر سیستمهای تبلیغاتی میشود. اگر بخواهیم دقیقتر صحبت کنیم، تبلیغات گوگل و به خصوص تبلیغات Display Ads، تا 3 درصد ROI بیشتری را نسبت به میانگین صنعت مربوطه دارا است. پس در یک جمعبندی کلی، شما با تبلیغ استارتآپ خود در گوگل، میتوانید به بهترین ROI مورد نیاز در تجارت خود برسید.
۲- کیفیت ترافیک بهتر
از آنجایی که با تبلیغات گوگل ادز میتوان جامعه هدف را مشخص و محدود کرد، کیفیت ترافیکی که به سایت کسب و کار شما راه پیدا میکنند بیشتر خواهد شد. شما میتوانید مستقیما افرادی را هدف قرار دهید که قصد خرید محصول یا استفاده از سرویس شما را دارند. این دسته از مشتریان معمولا تحقیقات کافی داشتهاند و حالا تنها در صفحه جستوجوی گوگل به دنبال یک کسب و کار میگردند تا خرید خود را نهایی کنند. و در این میان، چه کسی بهتر از شما؟
۳- دسترسی گستردهتر
تبلیغات گوگل این اطمینان را به تبلیغکنندگان میدهد که در هر بار جست و جو، نام استارتآپشان، بیش از یک بار برای کاربر ظاهر شود. همچنین گوگل استارتآپ شما را براساس کلمات کلیدی مرتبطی که توسط کاربر تایپ شده است، تبلیغ میکند تا نام محصول شما در جاهای مناسبتر و برای کاربران علاقهمندتر، نشان داده شود. جالب است بدانید که برای این کار، حتما نیاز نیست که کاربر، کلمات کلیدی مورد نظر گوگل را وارد کند. گوگل به راحتی میتواند با درک کلمات مترادف، انعطاف بیشتری به این موضوع ببخشد.
۴- دوام آوردن در میان رقیبها
برای استارتآپهای کوچک و نوپا، بهترین اتفاق این است که نام آن، در صدر نتایج صفحه جستوجو قرار بگیرد. این امر موجب میشود تا مشتریان به سمت شما کشیده شده و محصول شما را بخرند. حتی اگر کاربران با استارتآپ و محصول شما آشنا نباشند، گوگل با استفاده از الگوریتمهای خاص، نام شما را به طوری در میان دیگر رقیبها ظاهر خواهد کرد که مشتری هم با محصول شما آشنا خواهد شد و هم برای استفاده از آن رغبت پیدا خواهد کرد. لازم به ذکر است، همانطور که در مورد قبلی اشاره شد، نام شما بیشتر برای کاربرانی که کلمات مرتبط با کسبوکارتان را جستوجو کردهاند، نشان داده خواهد شد.
۵- مدیریت آسان
مدیریت تبلیغات گوگل میتواند آسان باشد. اگر مبتدی باشید میتوانید به جای مشخص کردن کلمات کلیدی، از ویژگی «کلمات مرتبط» یا Relevant Words استفاده کنید تا الگوریتمهای گوگل کار نمایش تبلیغات را برای شما راحتتر کنند. البته توصیه ما این است یا در این کار متخصص شوید و یا کار را به کاردان بسپارید!
جدا از این مورد، کاربر میتواند یک Google Shopping Feed در حساب Google Merchant Center باز کند. اطلاعات محصول میتواند از طریق اپلیکیشنهایی که به فروشگاههای آنلاین متصل هستند و از Google Shopping’s API استفاده میکنند، به صورت مستقیم وارد صفحه جستوجوی گوگل شود.
سخن پایانی
بسیاری از کسبوکارها، استارتآپهای بزرگ و کمپانیهای مشهور، از تبلیغات گوگل استفاده میکنند و بخش بزرگی از بودجه خود را به این بخش اختصاص میدهند. با این کار آنها همیشه از اینکه در جایگاه اول صفحه جستوجوی گوگل هستند، مطمئن میشوند. بار دیگر باید اشاره کنیم که با استفاده از تبلیغات گوگل، بازگشت سرمایه را میتوانید با درصد بالاتری تضمین کنید و همزمان، بیشتر از همیشه در جلوی چشم مشتریان آیندهتان قرار بگیرید. اینها در حالی است که شما با کمترین سرمایهگذاری، بیشترین نتیجه مطلوب را به دست خواهید آورد.