با تبلیغات داینامیک گوگل ادز آشنا شوید
تبلیغات داینامیک گوگل ادز، آسانترین راه برای پیدا کردن مشتریانی است که در گوگل برای پیشنهادهای شما جستوجو میکنند. از آن جایی که این نوع تبلیغات از محتوای وبسایت شما برای هدف گذاری تبلیغات و پر کردن خلاهای کمپینهای مبتنی بر کلمات کلیدی استفاده میکنند، برای انواع وبسایتها، به خصوص وبسایتهای بزرگ، بسیار ایدهآل است.
عناوین و صفحات لندینگ تبلیغات داینامیک گوگل ادز نیز بر اساس محتوای وبسایت شما انتخاب میشود تا همیشه تبلیغات را با محتوای محصول مرتبط نگه داشته و به شما در صرفهجویی زمان کمک کند. تنها کاری که شما در مورد این تبلیغات باید انجام دهید، اضافه کردن توضیحات خلاقانه است. بدون تبلیغات داینامیک گوگل ادز، بهترین حسابهای کاربری مدیریت شده تبلیغات گوگل نیز با وجود در دست داشتن کلمات کلیدی بسیار، ممکن است جستوجوهای مرتبط را از دست داده، در نوشتن تبلیغات برای محصولات جدید تاخیر داشته و یا همگامی خود را با آن چه که در وبسایتهای تبلیغکننده موجود است، از دست بدهند.
این تبلیغات چطور کار میکنند؟
زمانی که یک کاربر اصطلاحاتی را که با عناوین و عبارات متدوال موجود در وبسایت شما مرتبط هست، در گوگل جستوجو میکند، تبلیغات گوگل از این عناوین و عبارات برای انتخاب صفحه لندینگ از وبسایت شما استفاده کرده و یک تیتر مناسب برای تبلیغ شما ایجاد میکند.
برای مثال، شما صاحب هتلهای زنجیرهای بینالملی هستید. شخصی که در گوگل در حال جستوجوی «هتل لوکس نیویورک» است، تبلیغ شما را با عنوان «هتل مجلل NYC» دیده، روی تبلیغ شما کلیک میکند و به صفحه وبسایت شما که به مکانهای لوکس شما در نیویورک اختصاص دارد، میرسد.
به این ترتیب تبلیغات داینامیک گوگل ادز، کاربران داری پتانسیل را سریعا به سمت چیزی که نیاز دارند، هدایت میکند.
شما صرفا مسئول نمایش متن نهایی در تبلیغ خود هستید. پس همیشه هنگام انتخاب صفحات لندینگ، این موضوع را در ذهن خود داشته باشید. مهمترین سیگنال که از میان بسیاری از مواردی که برای تولید عنوان تبلیغ استفاده میشود، عنوان HTML صفحه شما است.
تارگتینگ یا هدفگذاری چطور کار میکند؟
تبلیغات داینامیک گوگل ادز، از محتوای صفحات لندینگ موجود در وبسایت شما استفاده میکند تا تبلیغات شما را به سمت جستوجوها هدایت کند. شما میتوانید از بین گزینههای متنوع هدفگذاری، صفحه لندینگ مورد نظر خود را برای تبلیغات داینامیک گوگل ادز استفاده کنید. میتوانید گروهی از URLها را با انواع هدفگذاریها مانند URL_Contains یا Categories و یک URL مشخص را با URL_Equals یا Page Feeds، هدفگذاری کنید. در زیر به صورت خلاصه این گزینهها را مرور میکنیم:
URL_Equals: این امکان URLها را تک به تک هدفگذاری میکند. برای مثال اگر برای اولین بار استفاده از تبلیغات داینامیک گوگل ادز را تجربه میکنید، میتوانید برای امتحان، برای صفحه اصلی وبسایت خود یک هدف URL_Equals ایجاد کنید.
URL_Contains: این امکان برای هدفگذاری گروهی از URLها کاربرد دارد.
Categories: مجموعه صفحات لندینگ وبسایت شما که توسط تبلیغات گوگل ایجاد شده، بر اساس موضوع دستهبندی شدهاند. شما تصمیم میگیرید که کدام دسته از صفحات هدفگذاری شده و چگونه صفحات مشابه دستهبندی شده و در یک سطح قرار گیرند. اگر میخواهید از تبلیغات داینامیک گوگل ادز به صورت سریع استفاده کنید، دسته «Landing pages from your standard ad groups»، تمامی صفحات وبسایت را که شما در حال اداره کردن تبلیغات جستوجو در آن هستید، هدفگذاری میکند. این به شما کمک میکند تا ترافیک صفحات وب را که به عنوان صفحات لندینگ و کمپینهای تبلیغاتی از آن استفاده میکنید، افزایش یابد.
دستهبندیهایی مانند «Landing pages from your standard ad groups»، فقط برای دامنههایی که تبلیغات گوگل میتواند دستهبندی ایجاد کند در دسترس است.
Page Feeds: مجموعهای از URLها را برای متمرکزترین و کنترلشدهترین هدفگذاری، بارگذاری کنید. سپس میتوانید کل فید یا بخشهایی از آن را هدفگذاری کنید. برای مثال میتوانید صفحات را با عناوین «محصولات با امتیازهای ۴ ستاره» یا «هتلهایی با امکانات بسیار» برچسبگذاری کنید و آدرسهای اینترنتی را فقط با آن برچسبها هدفگذاری کنید.
مواردی که تبلیغات داینامیک گوگل ادز در آن کاربرد ندارد:
- برای وبسایتهایی مانند وبسایتهای معاملات روزانه که هر لحظه در حال تغییر هستند، تبلیغات داینامیک گوگل ادز توصیه نمیشود.
- تبلیغات داینامیک گوگل ادز برای وبسایت برخی از صنایع مانند داروسازی، قمار و محتوای مربوط به بزرگسالان، مفید نخواهد بود.
- تبلیغات داینامیک گوگل ادز برای صفحات بهینه شده که میتواند موضوعات و اصطلاحات آنها را بررسی کند، بهترین عملکرد را خواهد داشت، اما برای وبسایتهایی که در قالب و فرمت مورد نظر تبلیغات گوگل نیست، کارآمد نخواهد بود. برای مثال، وبسایتهایی که حاوی محتوا یا تصاویر فلش (Flash) بوده یا در صورت عضویت کاربران به آنها اجازه دسترسی به بسیاری از محتواها را میدهد، برای این کار مناسب نخواهند بود.
- دامنه وبسایت شما بایستی با http:// در آغاز، کار کند. در صورتی که دامنه وبسایتتان فقط بتواند با https:// شروع شود، برای تبلیغات جستوجوی پویا مناسب نخواهد بود و با مشکل «Destination not working» مواجه خواهید شد.
مزایای استفاده از تبلیغات داینامیک گوگل ادز
- صرفهجویی در زمان: دیگر نیازی نیست کلمات کلیدی، پیشنهادات و متن تبلیغ را برای هر محصول در وبسایت خود، خودتان به صورت دستی بنویسید. به علاوه، تبلیغات داینامیک گوگل ادز ممکن است به شما کمک کند تا بتوانید سریعتر از سایر برندهای جدید، محصولات خود را تبلیغ کنید.
- عناوین پویا و مرتبط تولید شده را با تبلیغات خود نشان دهید: زمانی که محتوای جستوجوی یک کاربر با محصولات شما مرتبط باشد، تبلیغات گوگل یک تبلیغ با عنوان مربوط به محتوای محصول شما به صورت دینامیکی برای کاربر ارائه خواهد کرد.
- کنترل تبلیغات شما: شما میتوانید تبلیغات خود را بر اساس کلیت وبسایت یا بر اساس دستهبندیها و صفحات مشخصی از آن، ارائه دهید. حتی میتوانید از تبلیغات محصولاتی که موجودیشان به اتمام رسیده است، حلوگیری کنید.
- دریافت ترافیک بیشتر: تبلیغات داینامیک گوگل ادز میتواند به شما در دستیابی به ترافیک و فروش اضافی کمک کند تا فرصتهای جدید خدماتی را که پیش از این بررسی و هدفگذاری نکردهاید، شناسایی کنید.
- نمایش URLهایی که بر اساس دامنه URL نهایی شما هستند: دیگر لازم نیست هنگام ایجاد یک تبلیغ جدید URL نمایشگر خود را وارد کنید. در عوض، تبلیغات گوگل از دامنه URL نهایی شما استفاده کرده و آن را به عنوان URL نمایشگر تبلیغ شما نشان خواهد داد. برای مثال، اگر URL نهایی تبلیغ شما www.example.com/outdoor/hiking/shoes باشد، تبلیغ شما به صورت www.example.com نمایش داده خواهد شد.