UAC یا کمپین یونیورسال اپلیکیشن چیست؟
17 اسفند 1398 مدت زمان خواندن ۱۲ دقیقه

UAC یا کمپین یونیورسال اپلیکیشن چیست؟

این روزها یک دغدغه مهم برای کسب‌وکارها، جذب کاربر برای اپلیکیشن‌های خودشان است. برای انجام این کار، راه‌های مختلفی وجود دارد اما یکی از بهترین راه‌ها، استفاده از کمپین‌های Universal App Campaigns در گوگل ادز است. این کمپین‌های تبلیغاتی، امکان استفاده از قسمت‌هایی از شبکه بزرگ تبلیغاتی گوگل را برایتان فراهم می‌کند تا تبلیغ خود را در صفحات جست‌وجو، Display، یوتیوب و گوگل پلی استور نمایش دهید. مدیریت این تبلیغات نیز همانطور که گفتیم از طریق پنل گوگل ادز امکان‌پذیر است.

گوگل تکنولوژی یادگیری ماشینی را هم به UAC وارد کرده تا تبلیغات به افرادی نشان داده شود که به احتمال فراوان، مخاطب جدید اپلیکیشن شما خواهند بود. در ادامه به بررسی جزئیات UAC، نحوه عملکرد آن، دستگاه‌هایی که می‌توانند با آن کار کنند و بهترین تمرین‌ها برای موفقیت در کمپین‌های UAC، می‌پردازیم.

Google Universal App Campaigns چیست؟

Google Universal App Campaigns، نوعی از تبلیغات خودکار Google Ads است که به تبلیغ‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا نصب‌های بیشتری و یا خریدهای درون اپی بیشتری برای اپلیکیشن خود ایجاد کنند. این نوع کمپین‌ها از یادگیری ماشینی استفاده می‌کنند تا بهترین تبلیغ شما را شناسایی کرده و آن را به مرتبط‌ترین مخاطبان، نمایش دهد.

در واقع گوگل ادعا می‌کند نسبت به دیگر کمپین‌های گوگل ادز برای نصب اپلیکیشن، کمپین‌های UAC می‌توانند به ازای هر دلار، ۱۴۰ درصد نرخ تبدیل بالاتری داشته باشند.

کمپین‌های UAC اولین بار در سال ۲۰۱۵ راه‌اندازی شد و بعد‌تر در پاییز سال ۲۰۱۷، به کلی جای کمپین‌های نصب اپلیکیشن در گوگل ادز (یا گوگل ادوردز سابق) را گرفت.

هدف این سیستم تبلیغاتی نسبتا جدید این است که بر اساس محصولات تبلیغ‌کنندگان و سلایق کاربران، تبلیغات را برای افراد مختلف محدودتر کرده تا تبلیغات با بهترین عملکرد را برای افراد مختلف با سلیقه مختلف نشان دهد. همچنین بر خلاف دیگر انواع کمپین‌های گوگل ادز، شما دیگر نیازی ندارید که تبلیغ‌های مجزا برای UAC بسازید که یک امتیاز مثبت به حساب می‌آید.

در مقابل، شما باید متن‌هایی در میان عکس‌ها، ویدیوها یا HTML5 assets اضافه می‌کنید تا گوگل بر اساس آن، تبلیغاتی را برای محصول شما ایجاد کند. این پلتفرم با گذشت زمان، با انجام آزمایش‌های مختلف، بهترین ترکیب این موارد در یک تبلیغ که بیشترین عملکرد را دارد پیدا کرده و به مخاطبین نمایش می‌دهد.

این عملکرد، تا حدودی شبیه عملکرد Google Search Ads است که هر دو از یادگیری ماشینی بهره می‌برند، با این تفاوت که Google Search تبلیغات را مستقیما در جست‌و‌جوهای گوگل نشان می‌دهد، اما UAC از بسترهای تبلیغاتی مختلف گوگل برای این کار، استفاده می‌کند.

UAC در کجا قابل اجرا است؟

قبل از معرفی UAC، شما مجبور بودید که تبلیغات جداگانه‌ای را بر روی AdMob، YouTube و Google Ads اجرا کنید. اما اکنون نیاز به انجام چنین کاری نیست. چرا که با استفاده از UAC، تبلیغات شما به صورت خودکار در فضاهایی که در زیر آورده‌ایم، نمایش می‌دهد:

  • Google Search
  • Google Play
  • YouTube
  • Google Display Network

در عکس زیر می‌توانید ببینید که نحوه نمایش تبلیغات UAC در هر کدام از پلتفرم‌های گفته شده به چه شکل است:

تبلیغات شما علاوه بر موارد ذکر شده، در برخی صفحات اختصاصی UAC مثل بخش‌های لیست شده صفحه خانه در گوگل‌پلی نشان داده شده و به شما این امکان داده می‌شود تا تبلیغات خود را برای افرادی که به دنبال اپلیکیشن‌های جدید هستند، نمایش دهید.

اخیرا تبلیغات Universal App Campaigns، از تمامی دستگاه‌های مبتنی بر اندروید و یا iOS، پشتیبانی می‌کنند.

UAC چگونه کار می‌کند؟

همانطور که اشاره شد، فرد یا تیم تبلیغ‌کننده، مجبور نیست تا به صورت مستمر تبلیغات جداگانه‌ای برای محتوای مورد نظر خود ایجاد کند. گوگل بر اساس ویدیوها، تصاویر و دستوراتی که شما وارد می‌کنید، به طور خودکار تبلیغاتی را تولید کرده و پس از تست‌های مختلف، بهترین آن‌ها را به کاربران ارائه می‌دهد.

اما با این حال کارهایی وجود دارد که شما باید آن‌ها را به صورت دستی انجام دهید. لیست این کارها به شرح زیر است:

  • تعیین یک بودجه روزانه برای کمپین خود
  • هزینه به ازای هر نصب (CPI) و هزینه به ازای هر فعالیت (CPA)
  • تعیین موقعیت‌های جغرافیایی مورد هدف
  • تعیین زبان‌‌های مورد هدف
  • تعیین تاریخ شروع کمپین (تعیین تاریخ اتمام کمپین اختیاری است)

اضافه کردن عکس، ویدیو و HTML5 Assets، امری اختیاری است که در صورت اضافه نکردن آن‌ها، گوگل به طور خودکار، از ویدیوها و عکس‌های موجود در لیست پلی استور اپلیکیشن شما برای تولید تبلیغات استفاده خواهد کرد.

منبع: Instapage

17 اسفند 1398
اشتراک گذاری
مجتبی هاشمی